MENÚ DIARI
Està compost entre 6 i 8 plats a escollir com a entrant, com a segon i com a postre.
Amb pa i beguda inclosa.
Preu: 17,50€+ i.v.a.
Excepte festius, caps de setmana i ponts.
MENÚ DIARI
Està compost entre 6 i 8 plats a escollir com a entrant, com a segon i com a postre.
Amb pa i beguda inclosa.
Preu: 17,50€+ i.v.a.
Excepte festius, caps de setmana i ponts.
MENÚ PAELLA
(mínim dues persones)
APERITIU
(2 plats a escollir per persona)
Croquetes
Amanida Font
Salpicó de pop a la gallega
Cigrons petits amb botifarra negre
Calamars a l'Andalusa
Carpaccio de salmó
Callos de Xai
Embotits amb pa amb tomàquet
Seitons a l'andalusa
SEGON PLAT
(a escollir)
Paella de paix i marisc (mínim 2 persones)
Bacallà a la vizcaina
Graellada de carns: xai, botifarra i secret
Lluç palangre a la planxa
Lechazo
Filet de porc a la crema de ceps
POSTRES
Postres de la casa a escollir
*Vi criança de la casa, aigua i cafè (licors no inclosos)
* Els plats poden variar segons la temporada
33,00 i.v.a inclos per persona
MENÚ CALÇOTADA 2024
Calçots
Amanida
Variat de carns a la brasa amb guarnició
Mató o Crema Catalana
Beguda: Aigua, Vi criança i copa de Cava Brut Nature
Preu: 34,00€ i.v.a. inclòs
Per a colles (mínim 2 persones)
MENÚ DEGUSTACIÓ
Foie gras de la casa (elaboració pròpia)
------------------
Carpaccio de gambes
-----------------
Saltejat de temporada
-----------------
Turbot a la Donostiarra
----------------
Fetge d'ànec amb reducció de Pedro Ximénez
----------------
Postre del Cheff
Preu: 39€ + i.v.a.