Els nostres menus

MENÚ DIARI

Està compost entre 6 i 8 plats a escollir com a entrant, com a segon i com a postre.

Amb beguda inclosa.

Preu: 13,80€+ i.v.a.

Excepte festius, caps de setmana i ponts.

MENÚ PAELLA

(mínim dues persones)

APERITIU
(2 plats a escollir per persona)

Croquetes
Amanida Font
Salpicó de pop a la gallega
Cigrons petits amb botifarra negre
Calamars a l'Andalusa
Carpaccio de salmó
Callos de Xai
Embotits amb pa amb tomàquet
Seitons a l'andalusa


SEGON PLAT
(a escollir)

Paella de paix i marisc (mínim 2 persones)
Bacallà a la vizcaina
Graellada de carns: xai, botifarra i secret
Lluç palangre a la planxa
Lechazo
Filet de porc a la crema de ceps


POSTRES
Postres de la casa a escollir

*Vi criança de la casa, aigua i cafè (licors no inclosos)

* Els plats poden variar segons la temporada

27,50 + i.v.a per persona

MENÚ CALÇOTADA

Calçots

***

Amanida

***

Variat de carns a la brasa amb guarnició 

 (Xai, Botifarra blanca, Botifarra negra, cansalada, mongetes del ganxet i patates)

***

Mató de Montserrat amb mel o Crema catalana

***
Cafè


Beguda, pa, cafè i copa de cava Brut Nature
31,50€ i.v.a. inclòs

*A partir del 5  de gener*

  

*Per a colles, si algú no li agraden els calçots tenim varis primers a escollir.

 

 MENÚ DEGUSTACIÓ

Foie gras de la casa (elaboració pròpia)

------------------

Carpaccio de gambes

-----------------

Saltejat de temporada

-----------------

Turbot a la Donostiarra

----------------

Fetge d'ànec amb reducció de Pedro Ximénez

----------------

Postre del Cheff

 

Preu: 36€ + i.v.a.